Kabaret Fritz CVer

Home

Programmer

Fotos/videoklip

Om Kabaret Fritz/cv´er

Referencer

Kalender/spillesteder

Kontakt

Kabaret Fritz:

Henning Silberg. Foto: Jakob Carlsen Henning Silberg er sanger og uddannet som musikpædagog i sang fra Det kgl. danske Musikkonservatorium, har en bachelor i musik og retorik fra Københavns Universitet. Underviser som tale-, stemme- og tekstunderviser på Statens Scenekunstskole, laver stemmeworkshops i ind- og udland. Talecoach på teatre.
Mail: henning@kabaretfritz.dk
Foto: Jakob Carlsen
Karin Sjöholm. Foto: Jakob Carlsen Karin Sjöholm er aktuelt leder af teaterlinjen på den internationale højskole 'Performers House' i Silkeborg. Hun er uddannet musiker, sanger og teaterproducent. Hun har arbejdet på Odin Teatret og turneret verden rundt med teater- og musikforestillinger.
Mail: Karin@kabaretfritz.dk
Foto: Jakob Carlsen
Erling Eliasson. Foto: Jakob Carlsen Erling Eliasson er balletdanser på Den Kgl. Ballet gennem mange år, koreograf og arbejder som skuespiller, sanger og instruktør.
Mail: Erling@kabaretfritz.dk
Foto: Jakob Carlsen
Madeleine Sjöstrand. Foto: Jakob Carlsen Madeleine Sjöstrand er vores pianist. Uddannet på Det kgl. danske Musikkonservatorium., Juilliard i New York og har spillet sammen med mange kendte sangere til workshop, koncerter og opera.
Mail: Madeleine@kabaretfritz.dk
Foto: Jakob Carlsen

 

 

 

Kontakt: info@kabaretfritz.dk